Loopbaanbegeleiding & coaching


Loopbaanbegeleiding
& Coaching

Met behulp van loopbaan-instrumenten en methodieken als loopbaanwaarden, kernkwaliteiten en de creatiespiraal, gekoppeld aan de ervaring en deskundigheid van onze coaches, krijgt u helder wat u werkelijk wil en kan.


A-drie consultancy ondersteunt u bij het helder krijgen van uw werkelijke loopbaan wensen en mogelijkheden.

opsommingsteken

Wat wil ik nog bereiken?

opsommingsteken

Welke talenten heb ik?

opsommingsteken

Welke mogelijkheden zijn er nog voor mij?

opsommingsteken

Hoe pak ik het aan?

Wanneer u dit soort vragen heeft zijn we u graag van dienst als  loopbaanbegeleider of (business)coach. Onze begeleiding heeft als doel om samen met u helder te krijgen wat u wilt met uw verdere loopbaan. Hierbij is in onze ogen ook de balans tussen werk en privé van
groot belang. 

Door er, samen met u, achter te komen wat u werkelijk beweegt, waar u warm voor loopt, kortom wat uw passie is, kunnen de juiste handvatten aangereikt worden. Kenmerkende aspecten van onze aanpak daarbij zijn: nieuwsgierigheid, een positieve levensinstelling, respect, integriteit, rust, vertrouwen, humor, intuďtie, creativiteit en kennisoverdracht.
In gesprekken en door passende oefeningen te doen, wordt samen met u gekeken wat uw dromen en ambities zijn en waar uw  sterke kanten en ontwikkelpunten liggen.
Vervolgens maken we samen een stappenplan om te kijken welke dromen u wanneer kunt realiseren.  Daarbij dient te worden opgemerkt dat de inhoud van het traject maatwerk is
en zal worden toegesneden op uw situatie en uw wensen. Vervolgens gaat u in samenspraak met en onder begeleiding van de coach zélf aan de slag. Zo wordt er stap voor stap gewerkt in de richting van de gewenste situatie met als resultaat dat u lekker in uw vel zit en een volgende stap in uw leven kunt zetten.  

Contact

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek om af te stemmen wij wat voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos.  

Reacties  van Klanten 

opsommingsteken

Mijn leven is door dit loopbaantraject op een prettige manier op z’n kop gezet”. 

opsommingsteken

“Je straalt rust en vertrouwen uit”.

opsommingsteken

“Jouw humor heeft mij geholpen om beter te kunnen relativeren”.

opsommingsteken

“Ik heb veel van je geleerd”.

opsommingsteken

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen”.

opsommingsteken

“Ik waardeer je positieve kijk op het leven”.

opsommingsteken

“Door jouw vragen realiseerde ik me dat ik verder was dan ik dacht en
durfde voor mijn droom te gaan”.
 

  

Wanneer u geďnteresseerd bent of een vraag of opmerking heeft, kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact met ons opnemen.

naar boven